— Restaurace
Karmela
Restaurace Karmela, otevřená nejen pro hotelové hosty, kde nabízíme možnost vychutnat si kulinářské umění našeho šéfkuchaře. V atraktivním a útulném prostředí s kapacitou 40 míst se náš personál postará, abyste se cítili co nejpříjemněji.
Kuchyně restaurace Karmela připravuje kvalitní a lahodné pokrmy z pečlivě vybraných místních potravin a čerstvých surovin. Myslíme i na nejmenší, proto je samozřejmostí zdravé dětské menu. Do naší restaurace můžete přijít i s Vaším pejskem, pro kterého je připravena miska s vodou.
— Restaurace
Otevírací doba po dobu celého roku
- 1.12. – 31.3. 2024 – 11:00 – 22:00
- 1.4. – 30 .6 2024 – 11:00 – 20:00 (pouze pátky a soboty do 22:00)
- 17. – 30.9.2024 – 11:00 – 22:00
- 1.10. – 30.11.2024 – 11:00 – 20:00 (pouze pátky a soboty do 22:00)
Změna otevírací doby vyhrazena.
Prohlédněte si náš jídelní lístek
— Roman Šnédar
Provozovatel a Šéfkuchař
Provozovatel Restaurace Karmela a zároveň executive chef
- Člen AKC severní Čechy
- Ambasador Kulinářského Umění
- Lektor kurzů pro Bidfood ČR
Specializace:
- Zvěřina
- Mořské a sladkovodní ryby
- Catering (2008 – 2014 executive chef při SP ve skocích na lyžích a MS v letech na lyžích, SP Skicross, atd.)
Pracovní zkušenosti:
- 09/2005 – 11/2006 restaurace UNO, Kojetín – provozní, kuchař
- 12/2006 – 11/2008 Orea Vital Hotel Sklář, Harrachov – kuchař – vedoucí směny
- 09/2007 – 11/2008 restaurace Z, Harrachov – kuchař
- 12/2008 – 04/2010 restaurace David, Harrachov – šéfkuchař
- 10/2010 – 10/2013 Blue cafe restaurant and catering – šéfkuchař
- 11/2013 – dosud ISA manager InterGast a.s.
Akce pro skupiny
Naši zákazníci a jejich spokojenost jsou pro nás na prvním místě. Proto pro vás rádi ušijeme menu na míru a připravíme akci pro větší skupinu lidí.
Je možná příprava slavnostních tabulí pro svatby, výročí, narozeniny, firemní akce či školení.